MANIFESTO EATERY SOCIAL

South meets South. På Eatery Social möts Nord-, Central och Sydamerika med Södermalm. Restaurangen är mycket mer än en taqueria där du som hotellgäst, Stockholmare och inrest bjuds in till en social mötesplats.

Att Eatery Social finns i Skanstull är ingen slump – Eatery Social passar som handen i handsken i stadsdelen som kännetecknas av internationella influenser som blandas med spännande design, musik och gastronomiska upplevelser.

Att vara en social mötesplats är vårt främsta fokus – oavsett om du placerar dig framför panoramautsikten över de urbana Skanstullsbroarna, kring våra ”community-tables” på uteserveringen vid Söders puls eller i cocktailbaren Vatos (som du kan hyra exklusivt).

Restaurangen signeras av Marcus Samuelsson som är kreativ chef. Han har med sina influenser och erfarenheter från matkultur världen över varit med och skapat denna sociala mötesplats där maten och drycken är lika viktig som stämningen och känslan du ska få.

Boka bord

ÖPPETTIDER

Bar
Mån – tis: 10.30 – 00:00
Ons – fre: 10.30-01:00
Lör: 12.00-01.00
Sön: Stängt

Lunch
Måndag – Fredag: 11.30-14.00

Middag
Måndag – Lördag: 17.00-23.00

Vatos
Abonnera Vatos för ditt/ert speciella tillfälle: hör av dig!

 

Events

December
New years eve
31 December, 2017 — Stockholm

Avsluta 2017 med en femrätters nyårssupé hos oss. Dansa sedan in det nya året i hotellets Living Room och bankettsal där vi skapar "New Years Smashing Party" med DJ som med sina beats tar er in i 2018. Tolvslaget firas med vår praktfulla utsikt över Globen och södra Stockholm med storslaget fyrverkeri.

Norra Brunn gästar Clarion Hotel Stockholm
28 December, 2017 — Stockholm

STAND-UP 28/12
Norra Brunn checkar in på Clarion Hotel Stockholm i Skanstull. I väskan packas Fredrik Andersson, Nisse Hallberg - Komiker och Isak Jansson som är kvällens line-up när stand-up blandas med mat och dryck på ett av Stockholms största hotell. Varmt välkomna att förgylla en av mellandagarna tillsammans med oss!

KONTAKTA OSS

Eatery Social
c/o Clarion Hotel Stockholm
Ringvägen 98, 104 60 Stockholm

Telefon: 08-462 10 64

Mail: skanstull@eaterysocial.se

INSTAGRAMFACEBOOK

HOTELLETS WEBB