LATINAMERIKANSK RESTAURANG & BAR MALMÖ

Manifiesto
Eatery social

Eatery Social transporterar människor i Malmö till gatorna i Mexiko, New York och Los Angeles. I vår livfulla restaurang i Malmö erbjuds en härlig blandning av mat, dryck och stämning från den Latinamerikanska gatukulturen! Den varma gästvänliga kulturen där maten utgör en del av både festens och vardagens gemenskap är grunden i den Latinamerikanska kulturen. Det är just den härliga kulturen vi vill att du ska få uppleva hos oss!

Den Mexikanska tacosen är perfekt till såväl vardag som till fest. Varje kombination blir en smakexplosion av både färska och genuina råvaror! I våra kök blandas matglädje med säsongens färska råvaror och den riktiga hettan från Latinamerika för att skapa genuina smaker som ger dig känslan av att befinna dig på en stämningsfull uteservering i Mexiko.

Oavsett om ni vill fira eller bara vill sätta guldkant på tillvaron så har vårt kök något för er! Häng här en casual vardag, på After Work eller låt kvällen, stämningen och musiken ta dig vidare till en loco festkväll. Kom hit och njut av musiken, stämningen och de glada skratten på vår restaurang i Malmö. Här hittar du en mötesplats för alla tillfällen med god och smakrik mat från vår restaurang och spännande drinkar i baren.

Våra stora ytor och community tables passar perfekt för både firande och för större sällskap! Boka sällskapsmenyerna för din födelsedagsfest, möhippa, svensexa, examen eller till ett annat tillfälle du vill fira.

På söndagar dukar vi dessutom upp en härlig brunch beståendes av varierande mexikanska delikatesser, blandat med influenserna från New York och Los Angeles, som fördelaktigt kan ackompanjeras med mimosas och Bloody marys från vår bar.

Marcus Samuelsson har som kreativ chef på restaurangen varit med och skapat denna sociala mötesplats med mat från det mexikanska köket, som inspirerats av influenserna från Los Angeles och New York.

THE PERFECT PLACE FOR YOUR FIESTA!


Norda_Gold
AMA-logo_Gold-CMYK-07
Eatery Social Taqueria c/o Clarion Hotel & Congress Malmö Live Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö Tel: 040-20 75 00 Mail: malmo@eaterysocial.se
Eatery Social Taqueria c/o Clarion Hotel & Congress Malmö Live Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö Tel: 040-20 75 00 Mail: malmo@eaterysocial.se
Svenska
X