MENY

Marcus Samuelsson är den göteborgske matentusiasten som har rest över hela världen och blivit en internationellt välkänd kock. Under sina resor har han smakat på mängder av mat och upplevt olika matkulturer.

Just den mexikanska matkulturen är en av inspirationerna som Marcus tagit med sig hem till Sverige och ville sprida vidare bland oss svenskar. Detta tillsammans med influenserna av matkulturen från gatorna i Los Angeles och New York.

Vi satsar på att all mat vi serverar ska vara skapad med mycket kärlek och gjord från grunden, vilket gör att maten blir genuin och att det passionerade hantverk som ligger bakom maträtterna tydligt framgår.

Även om influenserna kommer från olika delar av världen satsar vi mycket på lokala produkter och råvaror. Så som drycker från lokala bryggerier och lokalt odlade grönsaker. Detta gör vi dels för att vi tror på det genuina och äkta, men även för att värna om vår framtida miljö. Genom att välja lokalt producerade råvaror minskar vi både på antalet mellanhänder och på transportsträckorna. All vår fisk som vi serverar i restaurangen är dessutom MCS-märkt.

För att hålla det så genuint som möjligt, enligt den mexikanska matkulturen, använder vi exempelvis inte vetebröd, utan majsbröd och riktig hetta i maten. I Mexiko äter man tacos både till vardag och till fest, vare sig det är en romantisk middag för två, casual vardag, after work eller en helt loco festkväll. Vad passar väl då bättre än att bjuda med dig dina nära och kära på en fantastisk matupplevelse utöver det vanliga, genom att äta mexikanska tacos, sittandes bredvid kanalen i centrala Malmö.

BRUNCH

På söndagar serverar vi dessutom brunch med mängder av goda tillbehör som passar bäst ihop med mimosa och Bloody Marys. Så om du befinner dig i Malmö så är du varmt välkommen in till oss för en alldeles särskild brunch – upplevelse. Pris för brunch är 250 SEK per person, barn betalar 10 SEK/år upp till 12 år.

Kvällsmeny Gruppmeny

Norda_Gold
AMA-logo_Gold-CMYK-07
Eatery Social Taqueria c/o Clarion Hotel & Congress Malmö Live Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö Tel: 040-20 75 00 Mail: malmo@eaterysocial.se
Eatery Social Taqueria c/o Clarion Hotel & Congress Malmö Live Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö Tel: 040-20 75 00 Mail: malmo@eaterysocial.se
Svenska
X