MANIFESTO EATERY SOCIAL

South meets South. På Eatery Social möts Nord-, Central och Sydamerika med Södermalm. Restaurangen är mycket mer än en taqueria där du som hotellgäst, Stockholmare och inrest bjuds in till en social mötesplats.

Att Eatery Social finns i Skanstull är ingen slump – Eatery Social passar som handen i handsken i stadsdelen som kännetecknas av internationella influenser som blandas med spännande design, musik och gastronomiska upplevelser.

Att vara en social mötesplats är vårt främsta fokus – oavsett om du placerar dig framför panoramautsikten över de urbana Skanstullsbroarna, kring våra ”community-tables” på uteserveringen vid Söders puls eller i cocktailbaren Vatos.

Restaurangen signeras av Marcus Samuelsson som är kreativ chef. Han har med sina influenser och erfarenheter från matkultur världen över varit med och skapat denna sociala mötesplats där maten och drycken är lika viktig som stämningen och känslan du ska få.

FIESTA DE BEBIDAS MEXICANAS A VATOS

Bienvenidos a Vatos – Söders nya latinamerikanska cocktailbar! Här hittar du mötesplatsen för Tequila-fantaster och Mezcal-frälsta som är nyfikna på nya spännande smaker och uppläggningar. Bakom bardisken finner ni Paulo Rodriguez, snubben som charmar dig med sin passion till Mexico och dess drycker. Han blandar dessutom de mest spektakulära drinkarna. Långt ifrån svenskarnas lagom.

Ta med dina compadres, luta dig tillbaka i en fåtölj framför panoramafönstrens storslagna utsikt och gör en djupdykning i mexikanska smakupplevelser.

Vatos drink menu

Cocktail School

Bienvenidos, welcome, välkommen till Vatos!

Boka bord

ÖPPETTIDER

Bar
Mån – tis: 10.30 – 00:00
Ons – fre: 10.30-01:00
Lör: 12.00-01.00
Sön: 12.00 – 00.00

Lunch
Måndag – Fredag: 11.00-14.30

Middag
Måndag – Söndag: 17.00-23.00

Vatos
Fredag & lördag: 18:00 – sent
Vatos är öppet på förfrågan utanför våra öppettider.
Hör av dig!

 

Events

May
Tropical Social Club
26 May, 2017 — Stockholm

Veckans Tropical Social Club på Vatos blir en beatfull kväll med dj SALLA och AïSSA. Fredag 26/5 mellan 18-01.

Latino Social club
28 May, 2017 — Stockholm

LATINO SOCIAL CLUB
Klubben för dig som vill svänga på höfterna och omfamnas av de latinamerikanska tonerna. MariLu finns bakom spakarna och spelar reggeaton, bachata och mycket mer från Kuba och Latinamerika.
Don´t miss out!

Hamburgesa week
26 May, 2017 — Stockholm

Drömmer ni också om en hel vecka med bara burgare? Det gör vi med, därför ställer vi till med lite burger bonanza.

Våra kockar har lagat fyra burgare som du bara inte kan missa. Vår burger bonanza pågår från 26/5 - 2/6.

June
Eatery Social @ Smaka på Stockholm
1 June, 2017 — Stockholm

Välkommen till en av världens största matfestivaler - Smaka på Stockholm! Mellan den 1-6 juni samlas landets främsta kockar och smaker från världens alla hörn. Vi på Eatery Social rullar dit i vår Food Truck och vi kommer langa tacos och Ceviches så det står härliga till!

Food Trucken kommer att vara på plats under hela festivalen. Visst ses vi där?

FELIZ CUMPLEANOS – ONE YEAR FIESTA
9 June, 2017 — Stockholm

FELIZ CUMPLEANOS

WOW! Ett år har gått sedan vi öppnade och det är dags att fira vår 1-årsdag! Den 9 Juni är det dags och det måste vi ju såklart fira! Vi slår på stora trumman och bjuder in alla er till en fiesta hos oss!

KONTAKTA OSS

Eatery Social
c/o Clarion Hotel Stockholm
Ringvägen 98, 104 60 Stockholm

Telefon: 08-462 10 64

Mail: skanstull@eaterysocial.se

INSTAGRAMFACEBOOK

HOTELLETS WEBB