Manifiesto
Eatery social

Framställt från grunden varje dag, Eatery social i Malmö tar mångfalden från Street Food och skapar en social mötesplats för alla tillfällen.

Eatery Social transporterar människor i Malmö till gatorna i Mexico, New York och LA. Vi erbjuder en mix av maten, drycken, gatukulturen och livsstilen utefter några av världens bästa kuster och städer.

Eatery Social Taqueria i Malmö är en informell och livfull restaurang, centralt placerad vid kanalen, på Clarion Hotel & Congress Malmö Live.

I Mexiko är tacos en del av både vardag och fest och därför är vi det perfekta stället för alla tillfällen. Kom till oss en vardag, på After Work och låt kvällen, stämningen och musiken ta dig vidare till en rejäl festkväll. Under sommarens varmare månader har vi en stor uteservering i soligt läge och en fantastisk vy över promenadstråk och kanalen.

THE PERFECT PLACE FOR YOUR FIESTA!
Eatery Social är den perfekta platsen för alla typer av festligheter, med våra stora ytor och community tables blir vår restaurang utmärkt för ert firande. Möhippa, Svensexa, födelsedagsmiddag eller examen, boka vår sällskapsmeny så får ni garanterat en minnesvärd kväll med delish cocktails & heta smaker!

LA TERRAZA – Sangria Bar
Cinco de Mayo inviger vi vår nya uteservering! Hela sommaren kan du boka in dig och dina amigos på en helkväll med läskande sangrior och tostadas. Check out gruppmenyn! Gränserna ska tämjas och himmelska sangrior serveras i nya somriga smaker som äpple/mint och fläder. Självklart finns även den gamla hederliga sangrian till dig som föredrar klassiskt. För att få den äkta latinokänslan har baren målats blå och hela uteserveringen badar i exotiska färger och växter. Where’s the summer? Right here!

Boka bord

Öppettider

Middag
Måndag–lördag 17:00-23:00

Bar
Måndag–torsdag 17:00-00:00
Fredag-lördag 17:00-01:00

La Terraza – Sangria Bar
Måndag-lördag 17.00-23:00

Bottomless Brunch at Live
Varje söndag 12:00-16:00
Brunchen har tagit siesta, see you August 20th! 

 

Kontakt

Eatery Social Taqueria
c/o Clarion Hotel & Congress Malmö Live
Dag Hammarskjölds torg 2, 211 18 Malmö

Tel: 040-20 75 00
Mail: malmo@eaterysocial.se

INSTAGRAMFACEBOOK

HOTELLETS WEBB

INSTAGRAMFACEBOOK